Новини

BOLOGNA LICENSING AWARD вперше отримала українська агенція: Nerd agency нагороджені за ліцензійну програму «Мавка. Лісова пісня»

29 квітня 2024
BOLOGNA LICENSING AWARD вперше отримала українська агенція: Nerd agency нагороджені за ліцензійну програму «Мавка. Лісова пісня»

Nerd agency (FILM.UA Group), отримало премію Bologna Licensing Award 2024 за ліцензійну програму «Мавка. Лісова пісня» у категорії BEST LICENSING STARS!

Мавка стала брендом, який розвиває ліцензійний ринок країни та є прикладом ведення цивілізованого бізнесу для інших компаній. До ліцензійної програми бренду Мавка увійшли 44 українські компанії, які створили понад 450 sku найменувань продукції. Цей бренд зробив якісний поштовх і пожвавив ринок ліцензування в Україні, а більшість ліцензіатів Мавки перевищило свої ліцензійні прогнози продажів. Успіх ліцензування Мавки високо оцінили журі міжнародної премії BOLOGNA LICENSING AWARD.

Також агенція Nerd, Мавка та Lviv Croissants стали фіналістами в категорії BEST PROMOTION з колаборацією Lviv Croissants x Mavka.

Серед фіналістів Bologna Licensing Awards - Pokémon, Hello Kitty, Chloe, Barbie, Zara, Lidl та інші відомі бренди та компанії.

«Рік тому на сцені Bologna Licensing Trade Fair ми вперше презентували Мавку як ліцензійний бренд для міжнародної аудиторії. А зараз ми отримали одну з найпрестижніших міжнародних нагород у сфері ліцензування. Ця нагорода належить кожному нашому партнеру по Мавці. Я хочу подякувати кожному власнику бізнесу, директору, маркетологу, редактору, дизайнеру, менеджеру, які вирішили піти з нами в партнерство у Всесвіті Мавки. Неймовірно пишаюсь тим, що ми створили разом!» - прокоментувала Тетяна Рубан, директорка Nerd agency.

Довідка:
Bologna Licensing Awards – міжнародна нагорода в рамках Bologna licensing trade fair, що віддзначає найкращі кейси в індустрії ліцензування брендів з усього світу.
https://www.bolognachildrensbookfair.com/en/awards/bologna-licensing-awards/licensing-award-2024-regulations/11592.html
Nerd agency – ліцензійна агенція в складі FILM.UA Group, що управляє міжнародними правами на бренд «Мавка. Лісова пісня», а також ексклюзивно представляє в Україні бренди «Хоробрі Зайці», «Робокар ПОЛІ», «Довбуш», Gorjuss, «Конотопська відьма» тощо.

Мавка. Лісова пісня – український повнометражний анімаційний фільм студії Animagrad (FILM.UA Group), що вийшов на екрани у 2023 році та отримав надзвичайну популярність. Мультфільм демонстрували на великих екранах у 148 країнах, загальний світовий касовий збір перевищив 21 мільйон доларів. Фільм озвучено мовами 32 країн, а його інтелектуальна власність переросла у величезний Всесвіт Мавки з широким спектром ліцензійних угод.

Інші новини