Новини

Велика новина у Всесвіті Мавки: на ринку дитячих іграшок з’явився новий конструктор “Мавка” за ліцензією мультфільму

13 серпня 2024
Велика новина у Всесвіті Мавки: на ринку дитячих іграшок з’явився новий конструктор “Мавка” за ліцензією мультфільму

Бренд «Мавка», ліцензійна агенція Nerd (FILM.UA Group) та компанія «Країна іграшок» оголосили про випуск конструктора Iblock Junior Mavka, створеного за мотивами українського анімаційного фільму, що підкорив світ, - «Мавка. Лісова пісня».

Конструктор з яскравим дизайном та фігурками героїв, випущений у чотирьох серіях, кожна з яких розповідає свою частину історії Мавки - «Пробудження Мавки», «Зустріч із Лукашем», «Українська хата», «Ярмарок». При створенні конструктора використані елементи українського орнаменту, наряди героїв, локації мультфільму як от Магічний Ліс, українське село, ярмарок. Унікальні моделі, створені за прототипами героїв фільму, додають додаткової цінності та роблять продукт ще більш привабливим для фанатів Мавки.

"Компанія «Країна Іграшок» має багаторічний досвід роботи з розробки дитячих іграшок та роботи з ліцензіями світових брендів. Колекція наших конструкторів IBLOCK поповнилась лінійкою під ліцензією українського анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Додатково в кожному наборі дитина знайде татуювання з рунами та особливими символами. Ми віримо, що важливо поширювати українську культуру серед дітей, адже через гру вони пізнають світ, знайомляться з національними традиціями та звичаями.  Дякуємо продюсерам за чудову можливість участі в українському проєкті та сподіваємось на подальшу співпрацю", - прокоментував директор компанії «Країна Іграшок» В’ячеслав Шаматажи.

Ця співпраця підкреслює важливість ліцензування в бізнесі, дозволяючи компаніям використовувати популярні бренди для розширення свого ринку та підвищення продажів.

«Напевно, вперше дітки зможуть зібрати з конструктора українську хату. Ліцензія бренду Мавка допомагає зробити українську спадщину цікавою та модною. Дякуємо команді “Країна іграшок” за ретельний підхід до розробки продукту та за додаткову можливість для тисяч дітей зануритись у Всесвіт Мавки», - прокоментувала Тетяна Рубан, директорка агенції Nerd.

Довідка:

Компанія «Країна іграшок» - провідний виробник дитячих іграшок в Україні, що спеціалізується на створенні якісних та безпечних продуктів для дітей. Завдяки інноваційним підходам та високим стандартам якості, компанія заслужила довіру споживачів і міцну репутацію на ринку.

«Мавка. Лісова пісня» – український повнометражний анімаційний фільм студії Animagrad (FILM.UA Group), що вийшов на екрани у 2023 році та отримав надзвичайну популярність. Мультфільм демонстрували на великих екранах у 148 країнах, загальний світовий касовий збір перевищив 21 мільйон доларів. Фільм озвучено мовами 32 країн. Бренд Мавка на основі мультфільму орієнтується на дітей віком 4-14 років та жінок. З Мавкою випущено майже півтисячі найменувань продуктів, забрендовано тематичні локації, створено театралізоване шоу.

Nerd agency – ліцензійна агенція в складі FILM.UA Group, що надає права на використання брендів фільмів, мультфільмів, серіалів тощо для використання в тематичних колекціях товарів, рекламі, оформленні простору. В управлінні агенції Nerd міжнародні права на бренд «Мавка. Лісова пісня» та інші проєкти української кіностудії, а також агенція ексклюзивно представляє в Україні міжнародні бренди «Робокар ПОЛІ», «Хоробрі Зайці», Gorjuss, Tara Duncan тощо.