Новини

«Мавка. Лісова пісня» у Китаї!

15 червня 2018
«Мавка. Лісова пісня» у Китаї!

Анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" та FILM.UA Group вперше візьмуть участь у ХХI-му Шанхайському міжнародному кінофестивалі та кіноринку (ХХI Shanghai International Film Festival), що відбудеться з 16 по 25 червня.

Стенд №F4 буде забрендовано проектом MAVKA. Шанхайський кіноринок стане першим азіатським майданчиком, де ми презентуємо новий постер анімаційного фільму. Ми продемонструємо розвиток Всесвіту Мавки, зокрема AR-магію, яку створює компанія Signal Red.

  • Наші колеги представлятимуть на фестивалі українську кіноіндустрію.
    16 червня Вікторія Ярмощук (Ukrainian Motion Picture Association) підпише Меморандум між країнами, що підтримують ініціативу «Один пояс, один шлях» (The Belt and Road).
  • 17 червня на Market Showcase в рамках The Belt and Road Film Week Вікторія Ярмощук та Єгор Борщевський (POSTMODERN Digital) розповідатимуть професіональній аудиторії про українське кіно. Єгор Борщевський також представлятиме на питчинге SIFF Co-production market проект «Пульс» (у розробці Kinorob).
  • 18 червня Вікторія Ярмощук стане одним зі спікерів круглого столу Film Culture Roundtable, присвяченому промоції вітчизняних фільмів за кордоном.
  • А 19 червня Ігор Сторчак на анімаційній панелі секції SIFFORUM оповість на прикладі Всесвіту Мавки про виробництво та дистрибуцію кіно-контенту та цілих брендів.

Крім того, у програмі The Belt and Road Film Week відбудуться 5 показів українського фентезі Сторожова Застава.

З нетерпінням чекаємо на новини від колег!

Інші новини