Новини

«Мавка. Лісова пісня» на European Film Market.

20 лютого 2017
«Мавка. Лісова пісня» на European Film Market.

17 лютого в Берліні завершився European Film Market у рамках 67 Берлінського кінофестивалю. Крім самого ринку, на якому FILM.UA Group було представлено власним стендом у складі міжнародної кіно- і теле-асоціації IFTA, EFM також провів низку індустріальних заходів для продюсерів з усього світу, в яких Група взяла участь.

Цього року FILM.UA Group на European Film Market представляла кінотеатральні релізи на різних стадіях виробництва, а також сервіси, які надає група компаній. Важливою частиною ринку став нетворкінг: найбільша українська консалтингова компанія МРМ організувала для продюсерів групи низку зустрічей із представниками світової кіноіндустрії з метою пошуку партнерів для копродукції, а члени маркетинг команди FILM.UA Group зустрілися з паблішерами і журналістами міжнародної преси про кіно.

Стенд FILM.UA Group презентував ринку повнометражний лайн-ап на найближчі два роки – фентезі «Сторожова застава» / The Stronghold (українська прем’єра – 12 жовтня 2017), анімаційні фільми «Викрадена принцеса» / The Stolen Princess (українська прем’єра – 7 березня 2018 ) і «Мавка. Лісова пісня» / Mavka. The Forest Song (2019).

Незважаючи на те, що продажі на проект «Мавка. Лісова пісня» ще не відкриті, фільм зібрав свою європейську аудиторію, услід за успіхом на American Film Market. Нагадаємо, проект стане першим українським анімаційним фільмом, який візьме участь в пітчингу найбільшого європейського ко-продакшн форуму Cartoon Movie (8–10 березня) в Бордо, Франція, саме там відбудеться прем’єра першого тізеру проекту.

Інші новини