Новини

«Мавка» і Lviv Croissants: як українське мистецтво та бізнес досягають спільної мети

25 липня 2023
«Мавка» і Lviv Croissants: як українське мистецтво та бізнес досягають спільної мети

Про подію

Найкасовіший український мультфільм “Мавка. Лісова пісня” та легендарна мережа пекарень Lviv Croissants об'єднали зусилля заради майбутнього України. Мета колаборації – популяризувати українську культуру та довести, що разом бізнес і мистецтво можуть досягти значно більше.

Про мету

Надихнувшись історією анімаційного фільму “Мавка. Лісова пісня”, національна мережа пекарень Lviv Croissants також вирішила дати своїм гостям можливість доторкнутися до магічного світу української міфології. А заразом здійснити їхні мрії, адже в дива вірять і дорослі, і діти. Уже найближчим часом відвідувачі пекарень зможуть відчути фантастичну атмосферу анімаційного фільму, спробувати спеціальне меню та відкрити в собі суперздібності.

«Однією з головних суперздібностей українців є вміння допомагати іншим, – говорить Андрій Галицький, співвласник мережі Lviv Croissants. – І ми у Lviv Croissants вправно нею володіємо, адже є соціально відповідальним бізнесом. У рамках колаборації з командою мультфільму “Мавка. Лісова пісня” ми радо підтримаємо Благодійний фонд “Діти Героїв”, який опікується дітьми, що втратили батьків під час війни».

«Ми щодня переконуємося, що українці – це супернація, – говорить Ірина Костюк, продюсерка анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня". – Навіть в умовах щоденної загрози життю ми продовжуємо творити, заробляти та допомагати іншим. А коли українці гуртуються, то стають непереможними».

Lviv Croissants та “Мавка. Лісова пісня” об’єднали зусилля, аби Україна й надалі була сильною і конкурентоспроможною державою, яка вміє генерувати ідеї, створювати якісні продукти та надавати відмінний сервіс. А ще – шанує традиції та дбає про своє майбутнє.

«Головна героїня “Мавки” мріяла об’єднати магічний і реальний світи заради миру та спільного процвітання, – пояснює Сергій Созановський, співзасновник FILM.UA Group. – Цінності FILM.UA Group та Lviv Croissants збігаються: ми також про це мріємо і переконані, що мистецтво та бізнес роблять рівноцінний внесок у майбутнє України».

Про “Мавку”

“Мавка. Лісова пісня” – український 3D анімаційний фільм за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та образів народної міфології. Став найкасовішим українським фільмом усіх часів та найкасовішим анімаційним релізом в українському прокаті, зібравши за за 20 тижнів прокату понад 152 млн грн.

Про Lviv Croissants

Lviv Croissants – національна франчайзингова мережа пекарень, що налічує 148 закладів по всій Україні та 8 у Польщі. Компанія змінила сприйняття круасану, зробивши революцію на ринку, і зосередила свою діяльність на виготовленні якісного та комплексного монопродукту зі свіжих українських інгредієнтів.

Фото: керівництво FILM.UA Group та LC

Інші новини