Новини

Мавка повертається у «Сільпо»: мережа відновлює роботу супермаркету в ТРЦ BlockbusterMall

14 листопада 2023
Мавка повертається у «Сільпо»: мережа відновлює роботу супермаркету в ТРЦ BlockbusterMall

 1 грудня 2023-го року, один з найулюбленіших серед киян дизайнерський супермаркет «Сільпо» відновить свою роботу у ТРЦ Blockbuster Mall. 

 Магазин було відкрито ще у листопаді 2019-го року. Його дизайн присвячено анімаційномуфільму «Мавка. Лісова пісня», створений українською студією Animagrad (FILM.UA Group). 

 Напередодні повномасштабного вторгнення робота цьогоСільпобула призупинена на реконструкцію. А після початку бойових дій супермаркет були змушені законсервувати.

 І ось у грудні 2023-го, після паузи «Сільпо» повертається у ТРЦ Blockbuster Mall. Супермаркет матиме торговельну площу 2100 кв.м і стане найбільшим магазином, відкритим мережею за час повномасштабного вторгнення. Тут буде розташований гастрономічний простірфудхол з власним меню: від піци та бургерів до страв з воку й суші. У цьому «Сільпо» на гостей завждичекатимуть спеціальні атмосферні зони: крафтові фермерські товари від «Лавки традицій», випічка від «Крафтяра», ароматні страви з кулінарії та інші.

Сільпопоновлює роботу супермаркету саме у той рік, коли відбулася гучна прем'єрамультфільму, і Мавка здобула феноменальну любов глядачів. Тож знову зустрітися з нею, їїдрузями і Магічним Лісом можна і у супермаркетіСільпо”. Гостей «Сільпо» зустрінуть рідні та улюблені герої: Мавка, її коханий Лукаш, друзі - Жабокиць Квусь, Лісовик, русалки Водяниця, Польовиця та Лісовиця й багато інших персонажів. Цей супермаркет є внеском «Сільпо» у підтримку та популяризацію українського кіномистецтва. 

Зустріч відбудеться вже скоро. Ми так цього чекаємо.

 

Інші новини