Новини

Вийшла лінійка ляльок у колаборації мультфільму «Мавка. Лісова пісня» з брендом «Країна Іграшок»

8 травня 2024
Вийшла лінійка ляльок у колаборації мультфільму «Мавка. Лісова пісня» з брендом «Країна Іграшок»

Образи головної героїні анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» виробництва студії Animagrad (FILM.UA Group) надихнули компанію «Країна Іграшок» створити ліцензійну колекцію ляльок. Придбати їх можна у фірмових магазинах торговельних мереж «Епіцентр», «Будинок Іграшок», «Антошка» та в КІНОШОПІ FILM.UA.

В основі дизайну ляльок — оригінальні вбрання Берегині Лісу із мультфільму, доповнені новими унікальними деталями. Колекція містить чотири різні образи: зимовий, з блакитним волоссям після зимового сну та вінком із червоної калини; національний стрій, в який Мавка вбирається в селі на ярмарку, замаскувавшись під звичайну дівчину; церемоніальний, із епізоду посвяти у Лісову Хранительку, та святкова довга сукня із пишним вінком, в яких героїня постає у фінальній сцені фільму.

«Кожен новий образ головної героїні мультфільму — це результат кропіткої роботи художників. Відтак ми прагнули передати традиції українського одягу через анімацію. І цього ж мали на меті досягти під час розробки колекції ляльок», — коментує роботу продюсерка Анна Єлісєєва.

Обличчя іграшкових Мавок вкриті давньоукраїнськими рунами, що є точною копією символів героїні з мультфільму. Довершують образи самобутні віночки.

«Випуску ляльок передували роки співпраці. Ми розпочали обговорення з “Країною Іграшок” ще п’ять років тому. Детально розробляли дизайн, пройшли чимало труднощів із постачанням матеріалів спершу через пандемію, а потім — початок повномасштабного вторгнення. І ось, врешті, отримали нагоду ощасливити друзів мультфільму та розширити Мавчин Всесвіт ще однією колаборацією і видом товарів», — говорить продюсерка Ірина Костюк.

На звороті пакування кожної іграшки є qr-код, за яким можна прослухати усі саундтреки з мультфільму.

«Компанія "Країна Іграшок" має багаторічний досвід роботи з розробки дитячих іграшок та роботою з ліцензіями світових брендів, і ми пишаємося, що змогли співпрацювати з українськими митцями кіно та анімації. Наша команда натхненно працювала над проєктом, і кропітка робота дала свій результат. Колекція ляльок має автентичність та магію анімаційного фільму, що дає продукту неабияку унікальність. Дякуємо продюсерам за чудову можливість участі в українському проєкті та сподіваємось на подальшу співпрацю», — коментує директор компанії «Країна іграшок» Вʼячеслав Шаматажи.

Випуск ліцензійної лінійки відбувся за підтримки Nerd agency.

Дізнайтесь більше про події, пов’язані з роботою над розширенням Всесвіту Мавки, на його офіційних сторінках в Instagram, Facebook і TikTok та на сайті. Для запуску власної колаборації з «Мавкою» — звертайтеся до Nerd agency.