Новини

2-ХВИЛИННИЙ ВІДЕО-ПІТЧ ПРОЕКТУ «МАВКА. ЛІСОВА ПІСНЯ» ДЛЯ AFM: ВІДЕО

15 листопада 2016
2-ХВИЛИННИЙ ВІДЕО-ПІТЧ ПРОЕКТУ «МАВКА. ЛІСОВА ПІСНЯ» ДЛЯ AFM: ВІДЕО

Продюсер Ірина Костюк представляє проект «Мавка. Лісова пісня» в 2-хвилинному відео-пітчі, створеному спеціально для для Пітч-конференції American Film Market.

«Мені сподобалися динамічність історії та оригінальність головної героїні» - прокоментувала відео-пітч проекту «Мавка. Лісова пісня» Пілар Алессандра, куратор Пітч-конференції AFM 2016, засновниця навчальної програми для сценаристів «On the page», сценарний консультант для таких компаній як DreamWork, Saturday Night Live, каналів ABC / Disney і CBS, практикуючий пітчинг-тренер для сценаристів і продюсерів.

Пітч-конференція (Pitch Conference) проходить в рамках найбільшого в світі кіноринку American Film Market (Лос-Анджелес, 2-9 листопада 2016) і в черговий раз зібрала в одному залі більше 700 професіоналів кіноіндустрії з усього світу. Основною метою конференції є відточування мистецтва пітчу - подачі свого проекту для потенційного партнера або покупця. Під керівництвом кураторів конференції учасники створюють і презентують 2-хвилинні пітчі, тренуючи навик презентувати найвигідніше свій проект за мінімальну кількість часу.

Мавка була представлена ​​на AFM (2-9 листопада 2016) в Лос-Анджелесі на стенді FILM.UA Group.

Інші новини