Новини

Вітаємо Ольгу Навроцьку та її бренд NAVRO з перемогою у номінації найкращий художник з костюмів на La Jolla Fashion Film Festival у Каліфорнії!

25 липня 2018
Вітаємо Ольгу Навроцьку та її бренд NAVRO з перемогою у номінації найкращий художник з костюмів на La Jolla Fashion Film Festival у Каліфорнії!

Ольга Навроцька продовжує розширювати горизонти і поповнювати багаж досягнень. Фешн-фільм Inseparable за авторством дизайнерки, який вона зняла для власного бренду NAVRO на музику Олега Михайлюти, був представлений у семи номінаціях на найбільшому фестивалі короткометражних фільмів про моду La Jolla, який відбувся в Каліфорнії.

Ольга створює магічні образи одягу головної героїні Мавки для анімаційного фільму MAVKA. Сукня саме з колекції MAVKA by NAVRO і зіграла головну роль у відео, що здобуло перемогу. На сукні відтворені елементи вбрання Мавки, в якому світ її побачив у першому тизері фільму.

Представляти відео Ольга відправилася в Каліфорнію особисто, а компанію їй склав Олег Михайлюта. Він і повідомив у соцмережі результат конкурсу: фільм Inseparable узяв нагороду в номінації Best Costume Design. «Завжди приємно, коли твій музон стає стартом значного і гарного ) І я вітаю Ольгу Навроцьку з цією нашою першою американською премією, оскільки взяти тут Best Costume Design за фешн-відео, особливо коли у фільмах конкурентів трапляються такі бренди як Guerlain, Vogue і Gucci, це справді свято і перемога!» - написав музикант у своєму Instagram.

У Каліфорнії дизайнерка вперше в житті давала інтерв’ю англійською. За її словами, «не все сказала, що хотіла, але дизайнерка, яка знімає фільми, їх здивувала».

Inseparable («Нерозлучні») – це відео про нерозривний зв’язок між світлим і темним боком. Частину костюмів для відео готували спеціально, а частину було взято з колекцій бренду.

Українську прем’єру обіцяють невдовзі після фестивалю, а поки можна подивитися тизер.

Автор: Ксюша Павлюкова JetSetter

Інші новини