Новини

Лісова пісня

26 липня 2018
Лісова пісня

В очікуванні виходу анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» за мотивами драми-феєрії Лесі Українки образ таємничої душі лісу знову актуальний. В об’єктиві JS на міфічних красунь перетворилися Маша Єфросініна, Катя Осадча і Катерина Кухар, яка до того ж є виконавицею партії Мавки в балеті «Лісова пісня».

Колоритні портрети були створені під час зйомок соціального арт-ролика, режисером і автором ідеї якого виступила Ольга Навроцька. Відео «Мавчин Оберіг» вийде наступного тижня і присвячене випуску кулону-оберега, створеного лімітованою серією в колаборації двох брендів – ювелірного дому OBERIG і мультфільму «Мавка. Лісова пісня», у рамках якого і створювався ролик. Головна героїня мультфільму Мавка прикрашена давньою руною – символом гармонії чотирьох стихій, що позначає її як хранительку лісу. «Мавчин Оберіг» прикрасив і колоритні образи учасниць зйомки.

У створення кулону закладено особливу філософію і важливий еко-меседж: власниця цієї прикраси, як і Мавка, стає хранителькою скарбів рідної землі. Частина коштів від продажу «Мавчиного Оберега» буде спрямовано на рахунок Всесвітнього фонду природи в Україні для захисту рідкісної і шляхетної родини рисі і її домівки, українських лісів.

Source: JetSetter
Інші новини