Новини

МАВКА ТА ІНШІ ГЕРОЇ СТУДІЇ ANIMAGRAD ДИВУВАТИМУТЬ У «ЗИМОВІЙ КРАЇНІ»

20 листопада 2018
МАВКА ТА ІНШІ ГЕРОЇ СТУДІЇ ANIMAGRAD ДИВУВАТИМУТЬ У «ЗИМОВІЙ КРАЇНІ»

З 8 грудня на території НК «Експоцентр України» вчетверте відкриється парк святкових розваг «Зимова Країна на ВДНГ». Однією з головних локацій стане «Замок крижаних скульптур». В ньому оселяться Мавка, Лукаш, Котожабик, Міла, Руслан, Хом’як Вінницький та інші казкові персонажі анімаційних фільмів і серіалів студії Animagrad. Ці герої будуть представлені у вигляді льодових скульптур.

На гостей Замку чекатимуть майстерно виконані льодові персонажі найбільш очікуваного анімаційного проекту України «Мавка: Лісова пісня». Це ніжна та добра Мавка, її коханий - талановитий музикант Лукаш, мудрий Лісовик, володар водойм Водяник та кумедний Котожабик Квусь. Допоки триває активна робота над виробництвом мультфільму, його творці будуть знайомити дитячу та дорослу аудиторію із Всесвітом та героями «Мавки» з різних, часто несподіваних сторін. І саме взимку герої Мавчиного світу будуть зроблені з льоду, зі збереженням основних зовнішніх рис та елементів персонажів.

Святкові емоції також даруватимуть льодові фігури добре відомих героїв найкасовішого українського повнометражного мультфільму «Викрадена Принцеса: Руслан і Людмила». Донька київського князя Міла, її наречений – мандрівний артист Руслан, підступний чаклун Чорномор, всенародний улюбленець Хом’як Вінницький та інші персонажі стрічки.

Справжнього зимового антуражу додадуть скульптури, присвячені мультсеріалу «Ескімоска» - найбільш зимового продукту студії Animagrad.

«Завдяки партнерству з «Зимовою Країною» добре знайомі герої анімаційних фільмів студії Animagrad продовжать свої пригоди не тільки на екрані, а й у вигляді неймовірної святкової інсталяції у «Замку крижаних скульптур». Сподіваємося, що і юні, і дорослі відвідувачі отримають багато яскравих та позитивних емоцій від походу у парк розваг на ВДНГ цієї зими», – розповідає директор студії Animagrad та продюсер анімаційних фільмів «Викрадена Принцеса: Руслан і Людмила», «Мавка. Лісова пісня» Єгор Олесов.

Як і «Зимова країна на ВДНГ» експозиція льодових скульптур у Замку працюватиме протягом усього періоду роботи парку —  з 8 грудня 2018 по 10 березня 2019 року.

Крім відвідування розважальних зон, кожен матиме змогу придбати брендовану сувенірну продукцію від проектів FILM.UA Group. Товари продаватимуться на спеціальній торговій точці, що буде розташована в «Корпорації Подарунків».

Також важливо знати, що частина коштів, сплачених за відвідування павільйону «Замок крижаних скульптур», буде перерахована у фонд довгострокової благодійної акції «Дім для Рисі». Метою акції є допомога рисі та її дитинчатам вижити в українських лісах. Зібрані кошти будуть спрямовані на дослідження популяції євразійської рисі на Поліссі. Організатором акції є мультфільм «Мавка. Лісова пісня», партнером виступає Всесвітній фонд природи WWF в Україні. Збір грошей відбувається під час запуску всіх форматів бренду “Мавки” – книжок, шоу, виставок, колекцій прикрас - і тепер до цієї благодійної ініціативи долучається і «Замок крижаних скульптур».

Інші новини