Новини

Мавка побувала на Kyiv Comic Con-2019!

4 червня 2019
Мавка побувала на Kyiv Comic Con-2019!

А ось і довгоочікувані новини з нашої презентації на Kyiv Comic Con!
Продюсери Анна Єлісєєва та Ірина Костюк поділились унікальними матеріалами - 3-D моделями персонажів анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня», розповіли на якому етапі зараз знаходиться виробництво фільму та як розвивається Всесвіт Мавки.

Ще до прокату фільму творцям вдалося створити потужний бренд, що розвивається за межами самого фільму в різних форматах. Зокрема, це видання серії книг «Лісова пісня», кулон «Мавчин Оберіг», AR-додаток, тимчасові тату з AR-ефектом, іграшки ручної роботи, сукні NAVRO, масштабний благодійний проект «Дім для Рисі» та багато іншого.



Продюсер Ірина Костюк повідомила, що незабаром відкривається найбільший супермаркет «Сільпо», який буде повністю брендований артом мультфільму та ведуться перемовини з потужними брендами щодо випуску ліцензійної продукції із зображенням Мавки та інших персонажів мультфільму.



«Восени на вас чекає короткий спеціальний ролик від Мавки. Мені здається, він вас здивує. За характером відрізнятиметься від тизеру. І ви зрозумієте, наскільки об’ємною є наша історія», — зазначила Анна Єлісєєва.


Ще одним ексклюзивом фестивалю стала перша презентація анімаційної повнометражної стрічки «Роксолана», героїня якої доповнить лінійку сильних і унікальних персонажів студії Animagrad з етнічним та історичним бекграундом: Міла, Мавка, Роксолана. Проект знаходиться на етапі девелопменту, це казкова передісторія зустрічі Роксолани і Сулеймана. У стрічці поєднаються гумор, пригоди та екшн.
Дякуємо усім учасникам за повну залу і цікаві запитання!
Чекайте прем’єр наших проектів і стежте за всіма новинами!

Інші новини