Новини

Солодка прем’єра: цукерки «Мавка» від «Лукас» вже у продажу

2 жовтня 2019
Солодка прем’єра: цукерки «Мавка» від «Лукас» вже у продажу

Відтепер у супермаркетах та продуктових крамничках по всій Україні можна буде знайти нові солодощі з героями майбутньої стрічки: самою Мавкою, Лукашем, Жабокицем Квусем, Мохушами та Щеням Шустем.

«Ми розвиваємо Всесвіт Мавки так само натхненно і безупинно, як і створюємо сам мультфільм. Те, що ми вже продаємо ліцензії на образи з нього, – унікальний випадок не тільки для нашого, а й для світового ринку, адже сам мультфільм ще не вийшов у прокат! Впевнена, це пов’язано з магічною силою образу Мавки, з силою бренду, який ми вибудовуємо, та величезним запитом українців на національних героїв-персонажів, які єднають країну та покоління. Ми дуже пишаємося співпрацею з компанією «Лукас» – це не тільки комерційний успіх, це показник розвитку та формування ринку – як вітчизняної анімації, так і галузі ліцензування», – коментує партнерство з кондитерами продюсерка анімаційного фільму Ірина Костюк.

Для двошарових цукерок «Мавка» був розроблений ексклюзивний  рецепт: поєднання відбірного арахісу, м’якої карамелі та родзинок. Тож можна сміливо говорити про те, що продукт дійсно оригінальний та неповторний.

Компанія «Лукас» вже понад 20 років стабільно працює на кондитерському ринку України та поставляє продукцію у 52 країни світу. Місія компанії максимально та у повній мірі задовольнити потреби споживача в якісних та безпечних для здоров'я кондитерських виробах на основі натуральних інгредієнтів.

«Коли ми дізналися про майбутній український анімаційний шедевр «Мавка. Лісова пісня», одразу ж захопилися цією історією й образами, вона надихнула нас на створення особливих цукерок. Серія «Мавка» – абсолютна новинка, такого поєднання горіхів, карамелі та родзинок на нашому ринку солодощів ще не було. Таким чином, ми підкреслили нашу ексклюзивність настільки ж унікальною обгорткою. Всесвіт Мавки, його персонажі відображають українську автентичність, красу, неповторність, і головне – вони є дуже привабливими для сімейної аудиторії», – розповіла керівник департаменту маркетингу компанії «Лукас» Людмила Боталова.

Окрім звичайних цукерок «Мавка» кондитери створили новорічну святкову серію у спеціальному пакуванні, яку торгові мережі розкупили вже на етапі передзамовлень. Та  попереду чекайте ще багато сюрпризів та вигадок: наступного року планується створити величезну цукерку «Мавка», що може увійти у Книгу Рекордів України.

Фільм «Мавка. Лісова пісня» створює студія Animagrad, яка відома в Україні та за кордоном масштабними анімаційними проектами. Студія виробляє і розробляє ряд повнометражних і серіальних анімаційних проектів для міжнародного ринку.

«Команда студії Animagrad, працюючи над «Мавкою», виконала неймовірну роботу – створила яскравих емоційних персонажів, а також, що дуже важливо, свій автентичний та оригінальний Всесвіт. І ми дуже раді, що енергія та творчий талант багатьох людей, вкладені у проект, зараз приваблюють до співпраці нових партнерів. Адже це відкриває нові унікальні можливості й для самих брендів, і для подальшого розвитку анімаційного напрямку», – ділиться продюсер фільму Єгор Олесов.

Стежте за новинами на сторінках  «Мавки» та компанії «Лукас» у соціальних мережах  – бренди підготували для шанувальників конкурси, розіграші та подарунки з нагоди початку співпраці.

Інші новини