Новини

Новинки від Мавки у FILM.UA Store!

19 серпня 2020
Новинки від Мавки у FILM.UA Store!

Відтепер офіційний інтернет-магазин FILM.UA Group пропонує всім прихильникам майбутнього анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» серію прикрас MAVKA і модні новинки – футболки та велосипедки. FILM.UA Store акумулює в собі тематичні сувеніри, одяг, аксесуари, книжки та багато інших товарів, присвячених різноманітним проєктам студій FILM.UA Group та Animagrad.

Лімітована колекція прикрас MAVKA складається з сережок, кулонів, браслетів і перснів. Усі аксесуари існують у двох варіантах – зі світлого або темного металу. Вони прикрашені давньою слов’янською руною, яку носить на собі головна героїня мультфільму. Ця руна символізує єдність чотирьох стихій – Землі, Води, Вогню та Повітря. А крім того, у колекції є кулон із зображенням самої Мавки. 

Прикраси зроблені з металу, екозамші та скла. Можна придбати як окремі аксесуари, так і комплекти.

На початку літа в крамниці також з’явилися два комплекти одягу MAVKA. Вони складаються з трендових оверсайз-футболки та шортів-велосипедок. Шорти прикрашає логотип мультфільму, а футболку – орнамент, основою якого стала головна Мавчина руна. Комплекти доступні в чорному та бежевому кольорах. І футболку, і велосипедки можна придбати окремо. До того ж, комплект можна доповнити найнеобхіднішим товаром сезону захисними масками для обличчя з символом Мавки у тих самих кольорах.

 «Ми дуже раді представити новинки, присвячені майбутньому мультфільму. Мавка вже давно переросла межі тільки анімаційної історії та стала справжнім брендом. І чим більше він розширюється, тим більше сфер життя охоплює. Кожен може знайти у Всесвіті Мавки щось близьке собі – а в нашому магазині якусь річ, пов’язану з цією надзвичайною історією», – розповідає Ольга Кондратенко, директорка FILM.UA Store.

Історія Мавки перетворилася на цілий Всесвіт – бренд, до якого радо долучаються найвідоміші українські та міжнародні партнери. Так, у Києві відкрився флагманський супермаркет «Сільпо», дизайн якого повністю оформлений ілюстраціями з мультфільму. Компанія Lantmannen AXA випускає присвячену проєкту серію сухих сніданків START!. Також ви ще можете знайти у крамницях і торговельних мережах цукерки ТМ «Лукас» та йогурти «Мавка» від молочної компанії «Галичина». Крім того, у FILM.UA Store можна придбати створені за ліцензійними угодами колекцію суконь MAVKA BY NAVRO від української дизайнерки Ольги Навроцької, кулони «Мавчин Оберіг» від ювелірного дому OBERIG Jewelry і брендовану серію книжок Лесі Українки від видавництва «Київський Дім Книги». Серед інших колаборацій – гобелени ручної роботи від майстерні «Соломія» та AR-додаток від розробників Signal Red.

Заходьте у FILM.UA Store та обирайте новинки від Мавки собі до смаку!

 

Інші новини