Новини

Проект “Мавка. Лісова пісня” викликав інтерес в Азії

21 березня 2017
Проект “Мавка. Лісова пісня” викликав інтерес в Азії

13-16 березня в Гонконгу пройшов щорічний ринок кіно- та телеконтенту FILMART.

FILM.UA Group на ринку представили Ігор Сторчак, директор з дистрибуції, та Євген Драчев, менеджер з міжнародних програм.

Стенд FILM.UA Group # 1C-B15 розташовувався в павільйоні американської IFTA. Там ми представили повнометражні фільми «Сторожова застава» (2017), «Викрадена принцеса» (2018), «Мавка. Лісова пісня» (2019), анімаційні серіали «Ескімоска» (2013-2016) і «Мама поспішає додому» (2018), а також інші проекти бібліотеки.

«Азія – особливий регіон, менталітет якого відрізняється і від європейського, і від американського. Кожного разу, коли беремо участь у FILMART, ми дізнаємося щось нове – про підхід до вибору контенту та про особливості позиціонування для цього ринку, – ділиться враженнями Ігор Сторчак. – Окремо хотілося б підкреслити зацікавленість у проекті «Мавка. Лісова пісня» / Mavka. The Forest Song, Тут ми говоримо не тільки про продажі, але й про можливу співпрацю у виробництві проекту з колегами з Китаю».

Нагадаємо, що на початку березня продюсерська група «Мавка. Лісова пісня» / Mavka. The Forest Song вперше представила Україну на найбільшому анімаційному пітчингу Cartoon Movie. Проект став найяскравішою подією на форумі та отримав потужний поштовх до розвитку – за результатами пітчингу вже розпочалися перемовини щодо ко-виробництва фільму, реліз якого планується в 2019 році.

Вже за два тижні FILM.UA Group візьме участь у Канському телеринку MIPTV (3-6 квітня), а у травні презентує робочі матеріали повнометражних фільмів на Marche du Film (17-26 травня).

Інші новини