Новини

«Мавка. Лісова пісня» на Літньому кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю

22 серпня 2021

16 серпня на ХІІ Літньому кіноринку в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю продюсерки анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» Ірина Костюк та Анна Єлісєєва поділились останніми новинами зі Всесвіту Мавки та презентували ексклюзивні робочі матеріали, які увійдуть у новий вражаючий трейлер мультфільму. Ці відеоматеріали будуть представлені й на західних медіаринках, зокрема, у США. 

Творці проєкту розповіли, що наразі триває зірковий кастинг для озвучування анімаційних героїв. Їхні голоси прихильники «Мавки» почують вже у новому трейлері, який студія презентує незадовго до релізу. Ще стало відомо, що розпочалася робота над офіційним саундтреком до мультфільму.

Також Ірина та Анна розповіли учасникам кіноринку й про головні події, які відбулись з «Мавкою» цього року. Зокрема, 25 лютого 2021 року з нагоди 150-річчя від дня народження Лесі Українки вийшов тизер-трейлер мультфільму. Трохи згодом творці фільму презентували відео з запису відеореференсів рухів анімаційної Мавки у виконанні Катерини Кухар. Вперше в історії анімації прима-балерина подарувала головній героїні мультфільму свою пластику. 

«Чи не кожен із присутніх чув або бачив фразу «Чимчикуй за мавчиками». Це – гасло всеукраїнської програми лояльності нашого партнера «Сільпо» – «Мавка. Світ Лісу». Мабуть, ті, у кого є діти, знають, хто такі мавчики і як їх треба збирати. Загалом було вироблено близько 12 млн акційних товарів, які розійшлися за перші два тижні програми! Що свідчить про очікуваність нашого проєкту. Ми також із нетерпінням чекаємо на завершення виробництва та прем’єру», – наголосила Ірина. 

Літній кіноринок – головний профільний івент для учасників кіноіндустрії – представників кінотеатрів, кіностудій, дистриб'юторів, прокатників, баєрів, та ін. У перший день кіномаркету FILM.UA Group (до якої входить Animagrad) спільно з дистриб’юторською компанією Kinomania представили 7 повнометражних стрічок, кожна з яких має прокатний потенціал понад $1 000 000. Серед них – і флагманський проєкт студії «Мавка. Лісова пісня». А завершився перший день перший день заходу тематичною вечіркою «На мільйон», на яку були запрошені зіркові друзі та партнери кіностудії.

 

Інші новини