Новини

Портфель ліцензійних продуктів бренду «Мавка» поповнився тортом від львівських кондитерів

15 вересня 2021

 

Львівська кондитерська MAVKA, новий ліцензійний партнер проєкту, створила однойменний авторський торт, натхненний сюжетом та героями мультфільму «Мавка. Лісова пісня». Замовлення на десерт можна зробити онлайн (точка видачі – у м. Львові), а з 15 вересня торти Mavka вже у продажу в обраних супермаркетах мережі «Сільпо» Києва і Львова.

«Бренд «Всесвіт Мавки» розростається в різних галузях і день у день розширює коло своїх партнерів. «Мавка. Лісова пісня» флагманський проєкт FILM.UA Group, і дедалі більше компаній із різних сфер хочуть приєднатися до нього. Зважаючи на сімейну цільову аудиторію «Мавки», ми вкрай відповідально ставимося до вибору ліцензіатів і в першу чергу співпрацюємо з тими, хто поділяє цінності і місії проєкту. Ми раді, що новим учасником програми стала кондитерська зі Львова, яка, як і команда проєкту, з повагою ставиться до українських традицій і створює чарівні десерти для сімейних свят», наголосила очільниця ліцензійної агенції Nerd Agency (FILM.UA Group) Тетяна Рубан.

В авторському рецепті торта Mavka львівські кондитери поєднали шоколадний та молочний бісквіти і доповнили яскравими нотами малини, журавлини і лісового горіха – на таке їх надихнув сюжет мультфільму та Мавка – Берегиня Лісу. 


Упаковка торта Mavka також незвичайна. Коробку прикрашає зображення головної героїні мультфільму з ефектом доповненої реальності. І за допомогою застосунку Mavka AR  можна побачити, як «оживають» магічні руни Мавки.

У десертах, які з любов'ю створюють кондитери, класичні українські традиції доповнено яскравим смаком свіжих натуральних ягід і фруктів. Торт, натхненний історією Мавки, напевно сподобається не лише любителям знайомих з дитинства смаків, а й справжнім гурманам.

Торти Mavka можна замовити на сайті кондитерської з доставкою по Львову, або купити у супермаркетах «Сільпо» за наступними адресами:

Київ:

вул. Столичне шосе, 103; 

вул. Басейна, 6; 

вул. Берковецька, 6; 

пр-т Героїв Сталінграда, 12-П;

вул. Гончара, 96;

вул. Дніпровська Набережна, 12;

вул. Павла Тичини, 1-В;

пл. Спортивна, 1-А;

вул. Ярославська, 56-А;

пр-т Степана Бандери, 36.

 

Львів: 

вул. Гетьмана Івана Мазепи, 1-Б;

вул. Кульпарківська, 226-А; 

вул. Під Дубом, 7-Б.

 

 

 

 

 

 

 

 

Інші новини