Новини

МАВКА НА MIPCOM Cannes 2016

24 жовтня 2016
МАВКА НА MIPCOM Cannes 2016

17-20 жовтня MIPCOM традиційно зібрав в Каннах виробників і покупців контенту з усього світу. Проект повнометражного анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» був представлений на стенді FILM.UA Group і отримав велику кількість позитивних відгуків від представників міжнародної індустрії.

«Мавка привертала до себе увагу навіть постером - чарівний образ, створений командою наших аніматорів і продюсерів проекту, просто заворожує людей», - зазначає Євген Драчов, менеджер з міжнародних продажів FILM.UA Group.

«Ми дуже раді, що образ Мавки здається ідеальним не тільки нам, як «батькам» проекту. На наш превеликий подив, Мавка привернула багато уваги з боку азіатського ринку. Наприклад, співвласниця однієї китайської анімаційної студії була в захваті від арту Мавки і сказала мені, що ніколи не бачила такої красивої «принцеси з зеленим волоссям» в анімації, і що впевнена в міжнародному успіху нашого проекту. Вона запросила нас з «Мавкою» в Китай на переговори як максимум - про ко-продукції, і як мінімум - про дистрибуцію - розповідає Ірина Костюк, продюсер FILM.UA Group. - Одна з основних і дуже важливих зустрічей, яка відбулася у зв’язку з «Мавкою», стала зустріч зі сценаристом, у фільмографії якого - мультфільм (теж заснований на автентичних легендах) з номінацією на Оскар. Ми обговорювали нашу роботу, він ділився досвідом. За його словами, головне - залишатися вірним своєму корінню, і тоді наша історія, наповнена українською культурою, автентикою, етнікою, стане унікальною і єдиною в своєму роді. Так що ми з «Мавкою» йдемо правильним шляхом », - ділиться враженнями Ірина.

А зараз «Мавка» активно готується до першого подорожі за океан - на важливий кіноринок American Film Market, який пройде 2-9 листопада в Санта-Моніці. Проект поданий до участі на AFM Pitch Conference - масштабному пітчингу проектів, який збирає близько 700 представників індустрії в одному залі.

Інші новини