Новини

У "Мавки" — новий партнер: INTERTOP представив колекцію, створену у співпраці з мультфільмом

14 квітня 2023
У "Мавки" — новий партнер: INTERTOP представив колекцію, створену у співпраці з мультфільмом

У "Мавки" — новий партнер: INTERTOP представив колекцію, створену у співпраці з мультфільмом

 

Анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" виробництва студії Animagrad (FILM.UA Group) надихнув fashion-ритейлера INTERTOP на створення нової ліцензійної колекції дитячого і дорослого одягу та аксесуарів. Вона складається з футболок, світшотів та шоперів з унікальним дизайном, розробленим за мотивами анімаційної картини. Придбати товари можна на сайті INTERTOP, або у FILM.UA Store

“Мавка. Лісова пісня”, прем’єра якої відбулась 2 березня, за перші три тижні у кіно стала найкасовішим українським фільмом часів Незалежності,  а за чотири — найкасовішою анімацією. Станом на п’ятий тиждень, бокс-офіс сягнув 116 534 116 грн, а кількість проданих квитків складає 924 881.

Ще до виходу “Мавки” на великому екрані, лідер fashion-ритейлу INTERTOP надихнувся сенсами мультфільму й взяв їх за основу своєї нової колекції. Адже “Мавка” оповідає історію, близьку кожному — про захист свого дому, своїх традицій та цінностей. Крізь увесь фільм червоною ниткою проходить тема самобутності культури України, візуального мистецтва, музики та ритуалів. 

Відтак мотиви анімаційної картини перенеслися на одяг та аксесуари із зображеннями ключових героїв мультфільму: Мавки, Жабокиця, чорного лелеки, цуценя Шустя, Шумника Гука та інших, а також старослов’янських рун і автентичних українських орнаментів.

"Колекція INTERTOP x MAVKA сприятиме поширенню нашої культури та мистецтва, а також залученню нових шанувальників української анімації. Партнерство з "Мавкою" було дуже важливим для INTERTOP як для провідного українського fashion-ритейлера, адже підкреслює зв'язок компанії з національною культурою, нашу підтримку таких значущих дитячих проєктів та української мультиплікації", — коментує маркетинг-директорка INTERTOP Ukraine Марія Самплавська.

Реалізація співпраці стала можливою завдяки Nerd agency, адже агенція представляє права на бренд «Мавка» в Україні та світі.

"Ми радіємо, що Всесвіт Мавки виходить за межі мультфільму і дарує емоції наживо. Колекція INTERTOP x MAVKA неймовірно стильна. Ми вдячні команді INTERTOP за надзвичайну оперативність та залученість у проєкт. Щасливі працювати разом і впевнені в успіху колекції", — ділиться Тетяна Рубан, директорка Nerd agency, ліцензійної агенції FILM.UA Group.

Докладніше про проєкт “Мавка. Лісова пісня” дізнавайтесь на офіційних сторінках проєкту в соцмережах:  в Instagram та Facebook, TikTok, а також на сайті

 

Інші новини