Новини

SOVA x MAVKA: ювелірний дім SOVA представив прикраси з нової магічної колаборації

18 квітня 2023
SOVA x MAVKA: ювелірний дім SOVA представив прикраси з нової магічної колаборації

Український анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" виробництва студії Animagrad (FILM.UA Group) об‘єднався з ювелірним домом SOVA задля створення колекції ювелірних прикрас, натхненної історією прадавнього Магічного Лісу Мавки. Вже у продажу.

Всесвіт Мавки багатий на потаємні сенси, візуальні коди, історичні, культурні та екологічні послання. Ці непересічні складові знаходять відгук у широкої глядацької аудиторії й надихають українські бренди на творчість. Відтак тема єднання з природою та унікальні автентичні елементи спонукали майстрів ювелірного бренду SOVA створити нову вишукану лінійку прикрас. 

Творці колекції взяли за основу один із ключових символів мультфільму — магічну спіраль, що уособлює циклічність часу та зміни. Саме цю деталь бачать глядачі мультфільму на поверхні Магічної Верби — Серця Лісу — сакрального місця для усіх лісових мешканців. Цей елемент також завлений на сукні головної героїні, у якому вона постає після церемонії посвяти у Хранительку Лісу. 

Кожен виріб оздоблений фантазійною смарагдовою емаллю, що сяє у темряві й продовжує ідею анімаційного фільму про перемогу світла над пітьмою. Бренд SOVA вперше використав цю техніку, аби надати колаборації магічних властивостей та втілити історію чарівного Лісу у реальному житті.

“Нова колекція SOVA x MAVKA повною мірою передає всі ті сакральні цінності бренду "Мавка", у яких йдеться про збереження культурної спадщини та автентичних традицій, перемогу добра над злом й гармонію з навколишнім середовищем. Відтак вона вийшла глибока й багатогранна, тож кожен зможе віднайти у лінійці щось своє — ті смисли, які відгукнуться найбільше”, — ділиться Людмила Сова, генеральна директорка ювелірного дому SOVA.

Також у колаборації представлені флористичні мотиви з рухливими елементами, які нагадують рослини Магічного Лісу. Деталі у вигляді листочків відтворені як в прикрасах, так і на їх застібках.

У лінійці представлені моносережки, кафи, каблучки, підвіс, кольє-трансформери та браслети, виконані у білому та жовтому золоті. Реалізація співпраці стала можливою завдяки Nerd agency, адже агенція представляє права на бренд «Мавка» в Україні та світі.

“Щасливі сприяти розширенню Всесвіту Мавки та бачити результати кропіткої роботи наших колег, завдяки яким Мавчина магія знайшла своє продовження у реальному житті. Дякуємо команді ювелірного дому SOVA за співпрацю та підтримку українського контенту”, — коментує Тетяна Рубан, директорка ліцензійної агенції Nerd agency.

Прикраси колаборації SOVA x MAVKA вже доступні в магазинах мережі SOVA та на офіційному сайті ювелірного дому sowajewels.com.  

Докладніше про проєкт “Мавка. Лісова пісня” дізнавайтесь на офіційних сторінках проєкту в соцмережах:  в Instagram та Facebook, TikTok, а також на сайті

 

 

Інші новини