Новини

Національна онлайн-премʼєра найуспішнішої української анімації «Мавка. Лісова пісня» відбудеться ексклюзивно на SWEET.TV до Дня Незалежності

3 серпня 2023
Національна онлайн-премʼєра найуспішнішої української анімації «Мавка. Лісова пісня» відбудеться ексклюзивно на SWEET.TV до Дня Незалежності

Вже 24 серпня відбудеться довгоочікувана онлайн-премʼєра анімаційного фільму-рекордсмена в національному онлайн-кінотеатрі SWEET.TV. Рекордні 23 тижні в національному кінопрокаті, статус найкасовішого фільму вітчизняного виробництва, продаж прав у понад 80 країн світу – усе це про український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» від студії Animagrad (FILM.UA Group)

Після рекордно тривалого кінопрокату творці анімаційного мультфільму назвали дату офіційної онлайн-премʼєри – 24 серпня 2023 року. Герої прадавнього лісу зʼявляться на екранах завдяки співпраці з національним онлайн-кінотеатром SWEET.TV – однієї з найбільших стримінгових платформ в Україні. На SWEET.TV відбуваються найгучніші українські та голлівудські премʼєри, якими насолоджуються мільйони українців.

«Шлях “Мавки” до глядачів продовжується - відтепер на екранах у ваших домівках. Після довготривалого, неймовірно успішного кінопрокату настав час для діджитал-премʼєри. Для нас це важлива подія. Вихід мультфільму в національному онлайн-кінотеатрі SWEET.TV продовжує життєвий цикл проєкту згідно із законами індустрії. Українці довго чекали появи “Мавки” в онлайн, і от нарешті, з 24 серпня, мають нагоду дивитися її легально, і тим самим протидіяти розвитку піратства і підтримувати принципи цивілізованого споживання контенту», – Ірина Костюк, продюсерка анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня».

Підготовка до онлайн-премʼєри розпочалася під час активної фази кінопрокату в Україні. Для творців та партнерів це подія національного масштабу — завдяки можливості онлайн-перегляду незабаром у Берегині лісу зʼявиться ще більше прихильників в усіх куточках нашої країни.

«Із перших згадок про створення анімаційного фільму Мавка, ми вирішили, що хочемо показувати його українському глядачеві на SWEET.TV. Високоякісний, зворушливий фільм, який відображає красу українських традицій і непохитність народу,  цілком відповідає нашим уявленням про достойний контент. У 2021 році ми придбали права на ексклюзивний показ Мавки, ще не знаючи, що у 2023-му це стане як ніколи важливо і актуально – війна, блекаути і інші труднощі, з якими стикаються українці, не дають всім охочим можливості подивитись фільм у кінотеатрі. Тож ми раді повідомити, що вже з 24 серпня насолодитися переглядом Мавки можна буде вдома з усією родиною онлайн на SWEET.TV. Додам, що легально подивитись Мавку можна лише на SWEET.TV, усе інше – піратство, з яким ми боремось. Підтримуйте українське, а не піратів», – коментує директор SWEET.TV Олександр Резунов.

Аби стати першим глядачем “Мавки” на SWEET.TV – реєструйтеся на сайті, дізнавайтеся найсвіжіші новини та передзамовляйте свій “онлайн-квиток”: https://sweet.tv/promo_mavka

 

ДОВІДКА

Із SWEET.TV ви отримуєте доступ до преміального телебачення, кінозалу для усієї родини з найгучнішими новинками і улюбленою класикою. Відбірний контент у високій якості, 5 пристроїв за однією ціною і 7 днів безкоштовного користування. 

«Мавка. Лісова пісня»
Про проєкт

Жанр: фентезі, історія кохання, комедія
Хронометраж: 98 хв
Аудиторія: сімейна
Формат: 3D анімація, повнометражний анімаційний фільм
Мова: українська
Виробництво: анімаційна студія ANIMAGRAD (FILM.UA Group)
Режисери: Олег Маламуж, Олександра Рубан
Продюсери: Ірина Костюк, Анна Єлісєєва, Єгор Олесов, Сергій Созановський
Сценарист: Ярослав Войцешек
Арт-директор: Крістіан Коскінін

Логлайн:

У безмежних українських лісах із давніх-давен живуть незвичайні міфічні істоти, а серед них — Мавка, Душа і новообрана Берегиня Лісу. Її покликання — захищати магічний Ліс та його головний скарб — Джерело Життя, від зазіхань людей. Виконуючи своє призначення, вона зустрічає Лукаша — звичайного хлопця, але дуже талановитого музиканта. Його гра на сопілці запалює нове почуття в серці Мавки, вона постане перед вибором між коханням та обов’язком Берегині Лісу.

 

Інші новини