Новини

Новий прояв Всесвіту Мавки у колаборації з брендом рослинної косметики VESNA

19 серпня 2023
Новий прояв Всесвіту Мавки у колаборації з брендом рослинної косметики VESNA

Анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» виробництва студії Animagrad (FILM.UA Group) надихнув VESNA випустити ліцензійну колекцію засобів для волосся та тіла. Придбати товари, створені у колаборації VESNA x MAVKA, можна на сайті бренду або в кіношопі FILM.UA Store

Тема дбайливого ставлення до природи та її ресурсів, що є однією з центральних у мультфільмі «Мавка. Лісова Пісня», глибоко відгукнулась майстрам косметичного бренду VESNA. Український виробник створює засоби, у складі яких містяться лише рослинні компоненти, тож ідея гармонії людини з навколишнім середовищем йому неабияк близька. Відтак він вирішив продовжити її у своїй колекції доглядових засобів для волосся.

 

Лінійка передає силу пралісу й повністю відповідає закладеним у мультфільмі екологічним посилам. Серед новинок рослинний шампунь, флюїд-термозахист, рослинний кондиціонер та рослинна маска для волосся. 

 

«У ці надзвичайні часи особливо важливо нам об'єднатись та підтримувати одне одного, адже ми є провідниками енергії Дерева Життя. Радіємо партнерству з анімаційним фільмом “Мавка. Лісова Пісня”, що має глибоке символічне значення. Мавка та Весна створені одне для одного — це дві історії про щось особливе, українське, що допомагає розквітати, оновлюватись та наповнюватись життям. Мавка — Берегиня Лісу, а VESNA — берегиня природної краси», — коментує співпрацю засновниця бренду Інна Скаржинська.

За основу дизайну пакування взяли ключові елементи з мультфільму — давньоукраїнські руни, що уособлюють воду, вогонь, землю, повітря, а також сакральний символ, котрий позначає нероздільну єдність чотирьох стихій. Такими ж рунами вкрите тіло Мавки, магічний Праліс та його мешканці. Випуск ліцензійної лінійки відбувся за підтримки Nerd agency. 

«Партнерство Mavka × Vesna — це приклад максимального збігу цінностей та позиціювання брендів. Такі колаборації працюють найкраще. Всесвіт Мавки розширився натуральною рослинною косметикою. Приємні аромати трав, легка текстура продукту та тематичний дизайн занурюють в атмосферу Прадавнього Лісу та допомагають відчути себе трішки Мавкою. Це ще одна грань досвіду взаємодії зі Всесвітом Мавки для прихильників бренду», —  ділиться директорка Nerd agency Тетяна Рубан.

Колекцію уже можна придбати на сайті VESNA або у FILM.UA Store

Дізнайтесь більше про події, пов’язані з роботою над розширенням Всесвіту Мавки, на його офіційних сторінках в Instagram, Facebook і  TikTok та на сайті. Для запуску власної колаборації з «Мавкою» — звертайтеся до Nerd agency






Інші новини