Новини

МІЖНАРОДНИЙ РЕЛІЗ НОВОГО ПОСТЕРА «МАВКИ» В АНСІ

11 червня 2018
МІЖНАРОДНИЙ РЕЛІЗ НОВОГО ПОСТЕРА «МАВКИ» В АНСІ

З 12 по 15 червня в Ансі пройде ринок анімаційного контенту The International Animation Film Market (MIFA) в рамках Annecy International Animation Film Festival (Франція).

FILM.UA Group уже вдруге представить на ринку свої анімаційні проекти на різних етапах виробництва – повнометражний анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» (Animagrad, FILM.UA Group), анімаційний серіал «Хоробрі зайці» (FILM.UA Group, Glowberry, Sardine Productions), анімаційний серіал «Мама поспішає додому» (Glowberry, FILM.UA Group, Animagrad), анімаційний серіал для «підлітків і дорослих із високим IQ» «Академія Храбна» (FILM.UA Group). Продюсери Ірина Костюк і Ольга Черепанова будуть представляти свої проекти на Національному стенді #4.Е04. Крім того, до складу делегації увійдуть представники  Animagrad – виконавчий директор Олексій Толубко і арт-директор Крістіан Коскінен, які шукатимуть потенційних партнерів для «Клубу всезнайків» і «Тікі», анімаційних серіалів у розробці студії. Врешті-решт, на українському стенді міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіамистецтва LINOLEUM буде представляти його програмний директор Анастасія Верлінська.

На ключовому Європейському ринку анімації, який щороку збирає представників найбільших світових студій, інвесторів, байєрів та дистриб'юторів, відбудеться реліз нового постера анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Презентація пройде на Національному українському стенді. Анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» братиме участь у ринку MIFA другий рік поспіль. Так, минулого року тут відбулась європейська прем'єра першого тизера.

«За рік активного розвитку проект «Мавка. Лісова пісня» набрав великих обертів і перетворився з концепції фільму у багатогранний мультиплатформний бренд Mavka’s Universe, що постійно розвивається і зміцнюється. Розробляються VR- і AR
-додатки, книги, 3D-шоу, лінійки одягу і автентичних прикрас. Частину колабораційних проектів вже презентовано і вони мають великий успіх. Стартувало виробництво фільму, і на ринку MIFA ми покажемо нашим іноземним колегам і партнерам готову сцену. Паралельно з виробництвом повнометражного фільму ми приступаємо до створення серіалу «Мавка. Лісова пісня», – розповідає Ірина Костюк, продюсер проекту.  

У колаборації з потужними партнерами, які постійно приєднуються до бренду, розробляються нові оригінальні втілення проекту. Першим результатом стали перевидані книги - серія, що включає класичний твір української письменниці Лесі Українки, переказ для дітей та скетчбук - присвячені майбутньому релізу мультфільму.

Одним з ключових партнерів проекту є Всесвітній фонд природи WWF в Україні. WWF сприяв тому, щоб для видання накладу використовувався FSC-сертифікований папір. Крім того, продаж книг став початком довготермінової екоакції «Дім для Рисі», яку ініціювали команда Mavka та WWF в Україні; акція має на меті привернути увагу до вимираючих видів тварин і багатовікових лісів.

Нагадаємо, на кіноринку в Каннах вже стартував передпродаж прав на мультфільм.  
Ура і до зустрічі в Ансі!

Інші новини