Новини

Цукерки «Мавка» отримали нове яскраве оформлення

8 квітня 2020
Цукерки «Мавка» отримали нове яскраве оформлення

Компанія «Лукас» випустила оновлені цукерки «Мавка»: кондитери удосконалили рецептуру карамелі, а креативний відділ розробив новий дизайн етикетки на основі ілюстрацій з мультфільму «Мавка. Лісова пісня». Після редизайну на етикетці з’явилася головна героїня анімаційного фільму в чотирьох різних образах. Цукерки в новому оформленні вже у квітні з’являться у фірмових магазинах Lukas Sweets, торговельних точках та супермаркетах по всій Україні.

Двошарові цукерки «Мавка» з м’яким грильяжем доступні в торговельних точках України з вересня 2019 року. Лінійка цукерок представлена у восьми найбільших продуктових ритейлерів країни. У майбутньому виробник планує розширювати географію продажу. Із 7 квітня цукерки «Мавка» можна замовити в інтернет-магазині, відкритому компанією «Лукас» з турботою про своїх покупців. Тепер улюблені солодощі можна купити не виходячи з дому, доставка до найближчого відділення Нової Пошти безкоштовна.

Берегиня Лісу Мавка завоювала прихильність глядачів ще задовго до прем’єри мультфільму. Яскравий аутентичний образ лісової німфи, створений компанією Animagrad за мотивами слов’янського фольклору та класичної драми-феєрії Лесі Українки, став близьким та рідним українській аудиторії будь-якого віку.

Встояти перед чарівністю та унікальністю Мавки не змогла й бізнес-аудиторія. Комерційні компанії оцінили потенціал мультиплікаційного образу героїні та інших персонажів магічного світу для посилення власних брендів. Компанія «Лукас» першою серед компаній-виробників в Україні випустила новий продукт за ліцензійною угодою в кондитерському сегменті.

«Колаборація наших брендів є прикладом успішної співпраці національних виробників та національного кіно. Це чудова ілюстрація того, як ще до виходу фільму з’являються достойні ліцензійні проєкти, що отримують відгук у публіки. Нам приємно, що наші партнери не зупиняються на досягнутому та продовжують роботу над своїми продуктами, як ми продовжуємо роботу над мультфільмом», - розповідає продюсерка мультфільму «Мавка. Лісова пісня» Ірина Костюк.

Палітра смаків оригінальних цукерок «Мавка» заснована на поєднанні подрібненого арахісу, м’якої карамелі та родзинок. В оновленому оформленні представлені перевтілення героїні залежно від пори року та сюжетних ліній. Таким чином, на цукерках з’явилися чотири портрети Мавки. 

«Історія Мавки у виконанні наших кондитерів стала вишуканим смаколиком. Для цього ліцензійного проєкту ми створили нову цукерку за фірмовим рецептом. Персонажі мультфільму «Мавка. Лісова пісня» привертають увагу та викликають позитивні емоції у дорослих та дітей», – зазначає директорка з маркетингу компанії «Лукас» Людмила Боталова.

Для першої партії цукерок створили етикетку з шістьма різними персонажами мультфільму і, таким чином, познайомили покупців із Мавкою, її коханим Лукашем, лісовими мешканцями Мохушами, Жабокицем Квусем та Цуценям Шустем.

Напередодні Нового року компанія «Лукас» випустила святкові набори цукерок у спеціальній упаковці-«валізці». У кожному наборі був сюрприз – тимчасова тату з ефектом доповненої реальності, що «оживає» завдяки мобільному додатку Mavka AR. Торговельні мережі розкупили новорічну серію ще на етапі передзамовлень.

Команда мультфільму «Мавка» та компанія «Лукас» планують ще й інші спільні проєкти в майбутньому. Стежте за новинами в соціальних мережах.

Інші новини